Здорова, красива та еластична шкіра в першу чергу залежить від харчування, оскільки основне живлення шкіри відбувається саме зсередини. Ну і звичайно важливо правильно підібрати доглядову косметику, яка, на мою думку в ідеалі повинна бути натуральною без використання хімічних домішок.
Я вже п'ять років використовую лише 100% натуральну рослинну косметику "NECTAR Natural Cosmetics" від @nectar_natural_cosmetics і натуральні маски, 
а також щодня намагаюсь вживати корисні продукти, які живлять мою шкіру всім необхідним.
Якщо в вас сірий колір обличчя, розширені пори, знижений тонус шкіри, висипання, проблемна шкіра чи просто боїтесь вікових змін, тоді ці продукти повинні бути в раціоні постійно.

Детальніше...

Краса та здоров'я

Природні заспокійливі засоби

Створено: Четвер, 25 липня 2019, 17:35

Всім привіт! Як в вас справи? Сьогоднішній мій пост про натуральні заспокійливі засоби.

В умовах великого міста де всі кудись поспішають, намагаються все встигнути та й загалом постійно знаходяться в умовах шуму і хаосу постає запитання як відновити стан спокою та гармонії. Багато хто купує заспокійливі засоби які не є ефективними в повній мірі, спричиняють звикання, роблять людей в’ялими та беземоційними, гальмують реакцію.

Є стільки крутих природніх седативних засобів які мають потужний заспокійливий ефект і не мають побічної дії, але про них мало хто знає. Їх можуть вживати як дорослі так і діти без шкоди для здоров’я.

Детальніше...

Краса та здоров'я

17 Корисних практик для молодості, здоров'я та довголіття

Створено: П'ятниця, 26 жовтня 2018, 19:02

Детальніше...

Краса та здоров'я

Чим корисні тренування щодня

27 лютого 2018

Детальніше...

Краса та здоров'я

Скільки фруктів корисно з'їдати щодня

27 лютого 2018

Детальніше...